6 квітня 2012 р.

Народні методи лікування болю серця

Лікування курагою

     Щоденно вживати в їжу 100 грам кураги. Вона зміцнює судини серця.
Лікування пшеницею, горіхами, медом, маслом та молоком

     Взяти 50 грам пшениці та змолоти її. Додати до неї 3-4 мелені горіхи, 1 чайну ложечку масла, 1 стакан натурального меду і 100 грам кип’яченого молока. В результаті ми отримаємо 1 стакан суміші, яку необхідно пити зранку наще.
Лікування чаєм із калини та цукру
     Серце не буде боліти, якщо регулярно пити чай із калини з цукром, але при цьому необхідно слідкувати за тиском. Якщо він буде підніматися, то вживання такого чаю необхідно припинити.
Лікування ізюмом, курагою, горіхами, лимонами та медом
     Взяти 1 стакан ізюму, 1 стакан кураги, 1 стакан подрібнених горіхів, сік із 1 лимона і 1 стакан липового меду. Спочатку на м’ясорубці помолоти ізюм, курагу, горіхи і можна помолоти 1 лимон з шкіркою, а потім додати мед. Вживати 1 десертну ложечку (дітям – чайну ложечку) суміші кожного ранку наще. Вона допомагає при різних хворобах серця. Зберігати суміш закритою в холодильнику.
Лікування ізюмом

     Для того щоб хворе серце менше турбувало необхідно укріпити серцевий м’яз. Взяти 1 кілограм ізюму без кісточок. Добре промити його теплою водою, а потім холодною. Після цього ізюм просушити на чистій, білій тканині і ретельно перебрати. Їсти його наще строго по 40 ягід. Сніданок розпочинати за 30-60 хвилин після вживання ізюму. Так необхідно з’їсти весь кілограм ізюму. Наступний кілограм необхідно їсти в такій кількості: перший день – 40 ягід, другий день -39 ягід і так дійти до 10 ягід. Такий курс лікування рекомендовано проводити 1-2 рази на рік.
Лікування квітами кульбаби і медом
     Помолоти на м’ясорубці літрову банку перших квітів кульбаби і додати до них 0.5 літри меду. Суміш добре вимішати, щільно закрити банку і поставити її в темне місце на 7 днів. Кожного дня суміш потрібно струшувати. Пити по 1 чайній ложечці настойки до їжі і перед сном, запиваючи теплим молоком.
Лікування курагою та сиром

     Додати 50 грам кураги до 100 грам сиру. Їсти таке блюдо 3-4 рази на тиждень, щоб укріпити стінки судин серця і підвищити їх еластичність.
Лікування кропом

     2 столові ложки кропу задити 1 стаканом кип’ятку і настояти 30 хвилин. Вилити настойку у ванну, яку необхідно приймати ввечері 1 раз на тиждень. Ванна укріплює стінки судин серця.

Лікування маслом, здором, медом, цукром та какао

     Взяти по 100 грам масла, свіжого здору, меду, цукру, 8 курячих жовтків, 3 стакани солодкої сметани і 25 грам какао. Жовтки, сметану і какао збити разом, а сало і масло розігріти на сковорідці. Все добре перемішати і варити на слабкому вогні до тих пір, поки суміш не буде як тісто на млинці. При цьому суміш не повинна закипіти більше як 3 рази. Пити такі ліки по 1 столовій ложці 3 рази на день.

Немає коментарів:

Дописати коментар