3 квітня 2012 р.

Методи лікування бородавок

Лікування оцтовою кислотою

     Кожного вечора перед сном на бородавку очною піпеткою капати по 1 краплі оцтової кислоти. Через декілька днів бородавка зникне.
Лікування салом та часником

     Взяти 50 грам сала і змішати його з 1 потовченою головкою часнику. Суміш необхідно прикладати до бородавки.
Лікування соком чистотілу або картоплі

     Напротязі 1-2 тижнів потрібно змащувати бородавки соком свіжого чистотілу або соком картоплі. Процедуру здійснювати 2-3 рази на день по 2-3 хвилини.
Лікування соком горобини

     Декілька разів на день необхідно змащувати бородавки соком горобини.
Лікування яблуками

     Метод №1: Натерти на терці яблуко і прикласти його перед сном до бородавки. На ранок бородавки не буде.
     Метод №2: Розрізати на 2 половини свіже яблуко. Одну половину з’їсти, а іншою, розрізаною стороною, сильно натерти бородавку. Після цього другу половину яблука закопати в сиру землю. Коли яблуко згниє, пропаде і сама бородавка.
     Метод №3: Взяти свіже стигле яблуко будь-якого сорту, відрізати його кусочок разом із лушпинням і прикласти до бородавки на ніч. Прив’зати бинтом чи хустиною. Робити процедуру до тих пір, поки бородавка не зникне.  
Лікування колорадськими жуками

     5-6 разів на день необхідно змащувати бородавки «соком» із розчавлених колорадських жуків. Не мине й тижня, як бородавки зникнуть.
Лікування соком чистотілу та гліцерином

     Сік чистотілу розчинити гліцерином і змащувати ним бородавки.
Лікування нагрітим залізним ножем

     Потрібно розпалити в печі. Взяти залізний ніж, але не сталевий, з дерев’яною ручкою. Коли дрова розгоряться і полум’я піде в комин прикласти кінець ножа до полум’я в тому місці, де воно виходить з печі в комин. Через 1-2 хвилини ніж нагріється (не нагрівати його до червоного кольору). Лезо ножа прикласти до бородавки. Якщо є багато бородавок, то лезо ножа прикласти до найбільшої бородавки. Потримати його кілька секунд і прикласти до наступної по розміру бородавки, добре припекти її та перейти до 3-ї. Таким чином необхідно припекти всі бородавки. Якщо ніж охолодиться, його необхідно знову добре підігріти і продовжити процедуру.
Лікування відваром полину

     Щоденно, по декілька разів на день потрібно змащувати бородавки міцним відваром звичайного полину.
Лікування печеною цибулею

     Щоб позбутися бородавки необхідно прикладати до неї печену цибулю.
Лікування касторовою олією

     Зранку і ввечері протягом 20 хвилин втирати в бородавку касторову олію до тих пір, поки олія добре вбереться в шкіру.
Лікування соком капусти

     Постійно, до повного зникнення бородавок натирати їх соком свіжої капусти.
Лікування листками каланхое

     Щоб позбутися бородавок необхідно прикладати до них пов’язки із пом’ятими свіжими листками каланхое.
Лікування листками кропиви

     До бородавок прикладати свіжі листки кропиви до повного їхнього зникнення.
Лікування хлібом

     Якщо хліб ненароком впаде на підлогу (не можна хліб кидати нароком), то ним необхідно протерти всі бородавки і дати його з’їсти собаці.
Лікування соком буряка столового

     Декілька разів на день змащувати бородавки соком буряка столового. Бородавки не зразу зникають, а поступово зменшуються.
Лікування корою верби та оцтом

     Спалити кору верби і цей попіл вимішати з оцтом. Утворену кашу накладати на бородавки.
Лікування соком чистотілу

     2 рази на день змащувати бородавки соком свіжозірваного чистотілу. Найкращий сік знаходиться біля кореня, він оранжевого кольору. Після того як бородавка зверху почорніє її потрібно уважно зрізати манікюрними ножицями і продовжувати змащувати поки бородавка зовсім не зникне.
Лікування соком молочаю

     Необхідно змащувати бородавки соком молочаю. Після того як бородавка зверху почорніє її потрібно уважно зрізати манікюрними ножицями і продовжувати змащувати бородавку поки вона зовсім не зникне.
Лікування червоною ниткою

     Перед Великоднем в Чистий четвер встати зранку до сходу сонця. Взяти червону нитку так, щоб один її кінець був на вказівному пальці руки. Доторкатись ниткою до бородавок, перераховуючи їх всіх. Кожного разу зав’язувати вузлик (раз – зав’язати вузлик, два - зав’язати вузлик і т.д). Нитку після цього закопати на перехресті доріг. Коли нитка зогниє бородавки зникнуть.
Лікування горбушкою хліба

     Пожувати горбушку хліба і накласти її товстим шаром на бородавку.
Лікування лейкопластиром, пшеничною мукою і оцтом

     В лейкопластирі вирізати дірку відповідно до розміру бородавки. Взяти трошки пшеничної муки і замісити декількома краплями оцту тісто, яке прикласти до бородавки спеціальною дерев’яною паличкою. Зверху наклеїти ще один шар лейкопластиру. Пов’язку зняти через 7-10 годин. Курс такого лікування 10-14 днів. Якщо після першого разу бородавка не зникне, то курс лікування необхідно повторити ще раз.
Лікування марганцівкою

     Розвести водою марганцівку до утворення однорідної суміші. Добре змащувати нею 1-2 рази на день кожну бородавку. Таку процедуру робити 2-3 тижні, поки бородавки не засохнуть і не відпадуть.
Лікування ниткою та яблуком

     Ниткою розрізати яблуко навпіл і обома половинками натерти бородавки. Після цього дві половинки яблука скласти до купи і зав’язати їх тією ж ниткою. Закопати це яблуко в землю або перегній. Коли яблуко зігниє, бородавки зникнуть.
Лікування прополісом та лейкопластиром
     Беремо лейкопластир і вирізаємо дірочку по розміру бородавки, яка має повністю пройти через цей отвір в лейкопластирі. Накладаємо шматочок прополісу, а зверху на прополіс наклеюємо ще один шар лейкопластиру. Через 3 дні прополіс необхідно поміняти. Курс лікування 10-15 днів. Сам прополіс без лейкопластиру накладати не може, адже він обпече шкіру. Бородавки зникнуть зовсім безболісно і без шкоди для організму, адже прополіс має сильну антибіотичну, протизапальну дію, а тому числі проти вірусів, грибків, мікробів, пухлин.
Лікування соком календули

     Напротязі тижня 2 рази на день змащувати бородавки соком календули.
Лікування кавунами та апельсинами

     Щоб позбутися бородавок необхідно їсти багато кавунів та апельсинів, адже бородавки виникають внаслідок недостачі в організмі вітамінів.
Лікування соком цибулі і сіллю

     Акуратно вирізати серцевину цибулі і засипати її грубою сіллю. Суміш закрити в будь-якій посудині. Одержаною рідиною натирати бородавки рано і ввечері.
Лікування волосом коня

     Потрібно бородавку перев’язати кінським волосом і вона через деякий час зникне.
Лікування льодом

     Взяти щипцями кусочок льоду (руками не брати) і прикласти його до бородавки. Даний метод є найбільш ефективним при лікуванні бородавок у дітей.
Лікування картоплею

     Невелику картоплину розрізати навпіл. Одну половину викинути через голову назад від себе, а другою половиною натерти всі бородавки і закопати її в суху землю, щоб вона висохла. Через декілька днів бородавки повинні зникнути.
Лікування ягодами червоної горобини

     Зібрати ягоди червоної горобини, помити, просушити їх і втирати по одній ягоді в кожну бородавку 2 рази на день.

1 коментар: