29 квітня 2012 р.

Народні методи лікування аскаридозу (глистів)

Лікування насінням гарбуза і медом
     Висушене насіння гарбуза почистити від лушпайок таким чином, щоб не пошкодити тонку зелену плівку. Насіння гарбуза невеликими порціями розтирати в ступі, додаючи по 1 краплі води. Цю масу змішати із медом.
     Дорослим на 1 процедуру потрібно: 300 грам насіння гарбуза, 50 грам води і 15 грам меду. Приймати натще по 1 чайній ложечці напротязі 1 години. Через 3 години випити проносне, а ще через 30 хвилин поставити клізму.
     Малим дітям таку кашку дають в невеликій кількості з перервою в 2-3 дні. За 2 дні до початку лікування дитині треба давати тільки перетерту на тертці їжу. Ранком натще дитині дають гарбузову кашу з медом, а через 1.5-2 години поставити клізму. Курс лікування 2-3 процедури.
     В залежності від віку дитини, гарбузової каші необхідно давати в таких кількостях:
2-3 роки – 50 грам;
4-5 років – 70 грам;
6-7 років – 90 грам;
8-9 років – 120 грам;
10-12 років – 150 грам;
13-15 років – 200 грам.
Лікування цибулею та оселедцем

     Натще з’їсти 1 цибулю, можна з оселедцем. Потім, щоб очистити кишечник, випити проносне.
Лікування насінням гарбуза і молоком
     100-150 грам насіння гарбуза розтерти в ступі з молоком і їсти цю суміш натще по 1 чайній ложечці напротязі 1 години.
Лікування пивом та полином

     Для вигнання глистів потрібно пити суміш полину з пивом. При цьому потрібно брати 1 частину полину і 30 частин пива.
Лікування корою ясена

     2 столові ложки подрібненої кори ясена варити в 1 стакані окропу. Пити такий відвар по 1 чайній ложечці 3 рази на день.
Лікування щавлем та цукром
     1 кілограм щавлю дикого або городнього залити 1 літрою кип’ятку і варити на водяній бані 2 години. Потім все процідити і додати до відвару 50 грам цукру. Випити такі ліки потрібно напротязі дня – 5 разів по ковтку до їжі.
Лікування відваром із шкірки граната

     Відварити в 150 грамах кип’ятку дрібно потовчену шкірку граната. Напротязі 1.5 години випити утворений відвар в 3 прийоми, але при цьому нічого не їсти. Через 3-4 години випити проносне.
Лікування соком дині

     Натще пити по 1 стакану соку середини спілої дині. При цьому треба бути впевненому в тому, що дині вирощувалися без добавки хімікатів, адже може виникнути сильне отруєння. Даний спосіб є дуже простим і зовсім не шкідливим, особливо для дітей.
Лікування часником і горілкою

     Почистити 5 середніх головок часнику, потовкти їх і залити пляшкою горілки. Все потрібно настоювати 1 тиждень при кімнатній температурі. Потім часник відцідити, а настойку щільно закрити в посудині і зберігати в прохолодному місці. Вживати необхідно натще 3-4 дні по 30 крапель за 30 хвилин до їжі. В дні прийому часникової настойки пити проносне, але не масляне. Не можна використовувати даний спосіб лікування аскаридозу при нефритах і стенокардії. Щоб уникнути неприємного запаху після прийому часникової настойки можна пожувати свіжу петрушку.
Лікування грецькими горіхами та сіллю

     Порізати 4 столові ложки недозрілих грецьких горіхів і залити їх 1 стаканом трішки підсоленого окропу. Настояти все 30 хвилин, а потім відцідити рідину, яку необхідно випити напротязі дня. Після цього потрібно прийняти проносне. Цим відваром виганяють не тільки круглих глистів, але й солітера.
Лікування полином

     На 1.5 літри води взяти 1 чайну ложечку подрібненого полину, відварити його і настояти 10 хвилин. Пити такий відвар зранку і перед сном по 2 чайні ложечки за 30 хвилин до їжі. Після прийому відвару треба з’їсти 100 грам свіжої натертої моркви. Курс лікування 2-3 тижні.
Лікування часником, оливковою олією, молоком та жовтками курячих яєць

     Почистити жменю великих зубків часнику, порізати їх на пластинки товщиною 3-4 мм., які необхідно обжарити на рослинній олії (найкраще на оливковій). Слідкувати за тим, щоб часник не пригорів. Налити в каструлю 1 літру холодного молока і додати до нього обжарений часник. Молоко разом із часником довести до кипіння. Потім до суміші додати 2 курячі жовтки. Сіль та перець додати до смаку. Цей лікувальний суп їдять з грінками.
Лікування часником, марганцівкою та цибулею
     Почистити головку часнику, залити її водою і настояти декілька годин. З 1 стакана цієї рідини зробити клізму. Ввечері зробити клізму із марганцівкою. Таке лікування проводити цілий тиждень. Щоб глисти (аскариди) не пішли через рот необхідно жувати цибулю.
Лікування часником та молоком

     З’їсти 10 зубків часнику з кип’яченим молоком. Через 2 години після цього випити проносне.
Лікування дьогтем і медом

     Коли завелися круглі глисти в організмі потрібно вжити декілька крапель березового дьогтю із медом.
Лікування цибулею, часником та молоком
     Дрібно покришити середньої величини цибулину і залити 1 стаканом холодної кип’яченої води. Настояти цибулю 10 годин, після чого ретельно процідити і віджати. Пити натще по 1/3 стакана 1 раз на день напротязі тижня. При необхідності курс лікування повторити через тиждень.
     Разом з цим перед сном робити клізму: потовкти 1 головку часнику, до якої додати 1 стакан теплого молока.
Лікування коньяком, касторовою олією та кефіром

     Взяти по 80 грам коньяку, касторової олії та кефіру. Все добре перемішати, щоб утворилася емульсія. Її потрібно випити за 1 раз в 3 годині ночі, адже саме в цей час глисти «обідають». Дану процедуру необхідно виконувати 3 дні підряд.
Лікування гарбузовим насінням, какао і цукром

     Взяти 100 грам почищеного та добре потовченого сухого гарбузового насіння, 50 грам порошку какао, трішки цукру і декілька крапель води. Все добре перемішати (має утворитися маса у вигляді тіста). Із цього тіста зробити 20 коржиків, які потрібно пересипати цукром. Першого дня лікування нічого не їсти і не пити. Наступного дня зранку натще з’їсти всі коржики по одному через кожні 10 хвилин. Після даної процедури глисти дуже швидко почнуть виходити.
Лікування коньяком, чаєм і таблетками «Пурген»

     Коли у дитини глисти, то необхідно купити коньяк і таблетки «Пурген». Нагодувати дитину о 19.00, а о 21.00 покласти її спати. О 2 годині ночі розбудити дитину і дати їй випити 2 столові ложки коньяку, розведеного солодким чаєм в пропорції (1:1). Через 30 хвилин дитину потрібно знову розбудити, але дати вже «Пурген» і посадити на горщик із великою кількістю теплої води. Таку нічну процедуру потрібно проводити 5-7 разів. Якщо вийдуть не всі глисти, то процедуру через 10 днів повторити, а потім ще раз через тиждень.
Такий курс лікування можна проводити і дорослим, але збільшивши дози коньяку і чаю у 2 рази, а також приймаючи замість клізми «Пурген». Чистий коньяк глисти не вживають, а тільки із теплим, солодким чаєм.
Лікування медом та полином

     Закип’ятити 1 столову ложку меду в стакані води, після чого все випити. Потім необхідно випити чашку настойки полину. Для глистів це отрута, вони швидко гинуть і виходять.
Лікування оселедцем

     Перед сном з’їсти оселедцю, але при цьому не запивати його водою.
Лікування червоним пекучим перцем

     Червоний пекучий перець допомагає при виведенні всіх видів глистів, якщо його постійно вживати в їжу.
Лікування насінням лимона

     Розтовкти в порошок 2-3 зернини лимона. Випити цей порошок, запиваючи його теплою кип’яченою водою. Вживати його потрібно 2-3 рази на день за 30 хвилин до їжі.
Лікування соком із кореня лопуха

     Необхідно зранку натще за 30 хвилин до їжі пити для виведення будь-яких глистів сік із свіжого кореня лопуха. Курс такого лікування 3 дні.
Лікування грибами-лисичками та горілкою

     2 столові ложки подрібнених лисичок засипати 1 стаканом горілки і настояти 2 тижні. Пити по 1 столовій ложці такої настойки перед сном, при цьому нічим не запиваючи.

4 коментарі:

  1. З дитинства мене лікували тільки народними засобами, я і дітей так само лікую, в статті все сказано правильно- перевірено роками- лікує!Гарбузове нассіння лікує гельмінтоз краще будь яких хімічних таблеток і суспензій, а часник- ворог всіх глистів і інфекцій, дякую за статтю!

    ВідповістиВидалити
  2. ЗНАЮ,ЩО З ЧАЄМ І КОНЬЯКОМ ЗАСІБ ДІЄВИЙ.

    ВідповістиВидалити
  3. Такие все способы хорошие, вот только коньяк деткам я бы не давала)

    ВідповістиВидалити
  4. Хорошие способы, только коньяк деткам я бы не давала)

    ВідповістиВидалити