21 квітня 2012 р.

Що робити, якщо у вас погані нігті

Лікування нігтів при допомозі алое та каланхое

     Людям, які не можуть взути будь-яке взуття через погані нігті, рекомендовано народною медициною прикладати до нігтів листки кімнатних рослин, у яких вони соковиті та товсті, а саме – алое і каланхое. Прикласти листок до нігтів і обв’язати його целофаном. Потім листок добре притиснути, щоб із нього пішов сік, та обмотати його поверх целофану теплою хустиною. Дану процедуру необхідно робити перед сном. Зранку нігти стають м’якими і тоді їх легко можна зрізати ножицями. Через 1-2 дні знову прикладати листки і після декількох таких процедур нігті оживуть та набудуть природного кольору. В подальшому лікування проводити за потребою.
Лікування солідолом

     Солідолом зазвичай змащують колеса. Взяти кусочок тканини, намастити її солідолом і прикласти до хворих нігтів. Поверхи ткануну обмотати целофаном і теплою тканиною. Так необхідно робити перед сном кожного вечора до повного одужання нігтів.
Використання подорожника при лікуванні хворих нігтів

     Для того, що вилікувати нігті потрібно кожного дня перед сном прикладати до них листки подорожника, у якого дуже хороші лікувальні властивості.
Лікування часником

     Потовкти на кашу часник і прикладати його до нігтя, який став чорним. Досить декількох процедур, щоб ніготь здобув здоровий вигляд.
Вживання моркви із сметаною

     Свіжа терта морква із сметаною має такий комплекс вітамінів і корисних речовин, які укріплюють нігті. Їсти їх необхідно 3-4 рази на тиждень.

1 коментар: