17 квітня 2012 р.

Методи лікування болю очей та способи покращення зору

Лікування морквою, чорницями та сметаною
     Для покращення зору корисно вживати чорниці і терту моркву з сметаною. Їсти їх необхідно 3-4 рази на тиждень.
Лікування листям чистотілу

     4-5 листків чистотілу залити 1 стаканом кип’ятку і настояти 1 годину. Кожного ранку промивати очі такою настойкою для покращення зору. Зберігати її необхідно в холодильнику. 1 стакан настойки вистачає на 1 місяць.
Лікування листками капусти

     При запаленні очей рекомендовано народною медициною прикладати листки кислої капусти.
Лікування росою з конюшини

     Щоденно промивати очі росою із конюшини і робити холодні компреси на очі. Дану процедуру необхідно проводити напротязі 14 днів при зниженні гостроти зору, катаракті та більмі.
Лікування помідорами, морквою, яйцями, молоком, медом, фруктами та чорницею
     Для покращення зору необхідно включити в свій раціон вище названі продукти харчування.
Лікування шипшиною, чорною горобиною та коренем аіру

     Змішати в рівних кількостях ягоди шипшини, чорної горобини та кореню аіру. Ввечері залити все 2 стаканами окропу і помістити в термос. Зранку суміш потрібно процідити і вживати її по 1/2 стакана 4 рази на день.
Для покращення зору та усунення болю очей необхідно виконувати наступні вправи:
Вправа №1

     Тримати у витягнутій руці олівець і багато разів переміщати його вліво, вправо, вверх та вниз. При цьому невідривно слідкувати за олівцем очима не рухаючи головою.
Вправа №2

     Стати біля стіни і не повертаючи голову швидко переводити погляд із правого верхнього кута в лівий нижній і навпаки (з лівого верхнього в правий нижній). Так необхідно зробити 50 разів.
Вправа №3

     Потрібно дивитися 3 хвилини на яскраве світло, потім закрити очі рукою і дати їм відпочити. Повторити процедуру 15 разів.
     Дані вправи виконувати 2 рази на день. Курс лікування 1 місць, а потім перерва 2-3 тижні. Після перерви курс повторити. Такі вправи зміцнюють очні м’язи, тренують і масують кристалик, покращують кровообіг очей.
Лікування гілками чорниці

     Під час цвітіння чорниці нарізати декілька гілок, висушити їх і ретельно подрібнити. 1 столову ложку гілок залити 1 стаканом окропу. Напротязі 6 місяців пити такий чай тим людям, у яких проблеми їз зором.

Лікування квітами шипшини

     Промивати очі настойкою квітів шипшини при послабленні зору.
Лікування яєчним білком

     Зварити на круто яйце і розрізати його навпіл. Ще в гарячому стані відділити жовток від білка. Порожньою стороною прикласти білок на очі. Дану процедуру необхідно проводити при тимчасовій втраті зору (найчастіше буває при шоці) або його порушенні.
Лікування содою

     Коли сверблять повіки потрібно змішати 1 чайну ложечку соди з 1 стаканом води. Змочити ватку в цьому розчині і прикладати її до повік декілька разів на день.
Лікування соком подорожника

     Необхідно закапувати по 1-2 краплі соку подорожника в кожне око 2-3 рази на день. Такі очні краплі продаються в аптеці. Дану процедуру проводити при подразненні очей.
Лікування квітами ромашки і календули

     Взяти по 1 чайній ложечці квітів ромашки та календули і залити їх 1 стаканом кип’яченої води. Настояти суміш 10 хвилин, після чого робити із неї примочки при запаленні очей (кон’юктивіті).
Лікування соком чорниці

     З 1 стакану ягід чорниці витиснути сік і перед сном закапувати його в очі по 5 крапель. Дану процедуру потрібно проводити для покращення зору.

5 коментарів:

  1. Хорошая метода про ликуванння. Рекомендую и вам!

    ВідповістиВидалити
  2. ОТЛИЧНЫЙ МЕТОД,А ГЛАВНОЕ ПОЛЕЗНЫЙ

    ВідповістиВидалити
  3. Куртев Николай22 червня 2012 р. о 16:12

    Очень много полезного для себя узнал. Буду рекомендовать всем!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Как хорошо, что есть такие рецепты, при помощи которых можно без всякой химии снять воспаление с глаз. Отличный блог, замечательные рекомендации.

    ВідповістиВидалити
  5. Интересные и очень познавательные советы,спасибо за отличный сайт!!!

    ВідповістиВидалити