1 березня 2012 р.

Лікування різних видів алергії

Лікування сонячної алергії
     Метод №1: Сонячна алергія лікується ваннами з цвіту конвалії. На 3 літри гарячої води додати 100 грам цвіту конвалії.
     Метод №2: Взяти в рівних частинах відвару дубової кори і листя грецького горіха, додати їх до ванни при лікування сонячної алергії.
     Метод №3: При лікуванні сонячної алергії квіти ромашки заливають холодною водою і кип’ятять в добре закритій посудині 10 хв. До повністю заповненої водою ванни додавати 0.5 кг відварених квітів.
Лікування алергічного нежиті
     Метод №1: При сильному алергічному нежиті приймають розтовчену в порох шкуру кореня піону культурного. Денна доза 10-12 грам. Порошок приймати за 20-30 хв. до їжі. Кількість порошку має бути дуже точною. За 2-3 дні нежить проходить. Дітям доза 6 грам на день. Якщо дитина не може випити сам порошок, то можна зробити цукерку з порошку кореня піону з варенням або розвести порошок в компоті.
     Метод №2: Алергічний нежить ефективно лікувати тютюном. Вкласти глибоко в ніс тютюн і глибоко вдихати.
     Метод №3: Розвести 2 грами мумійо в 2 літрах теплої кип’яченої води. Охолодити в пляшці і поставити в холодильник. Пити по 1 столовій ложці рано наще і ввечері перед сном. Пити лікарство поки не закінчиться. Зробити 10 днів перерви і повторити курс. В період лікування не можна вживати алкоголь, приймати ліки в тому числі антибіотики. Нежить може пройти після першого курсу, зникне алергія на фрукти: апельсини, мандарини, виноград, сливи та яблука.
Лікування алергії на холод
     В літрову банку нарізати кропиви двохдомної до верху, залити горілкою або самогонкою. Настояти 10 днів і додавати до 0.5 стакана води по 1 столовій ложці та пити 3 рази на день.
Лікування алергії від вітру
     При алергії від вітру потрібно добре змастити обличчя сирим свіжим курячим жовтком. При потребі змастити і шию. Коли жовток затвердне змити його теплою водою з милом.
Лікування алергії очей
     Лікувати потрібно соком свіжих квітів конюшини лугової, закапуючи його піпеткою в очі.
Лікування алергії шкіри
     Взяти 1 літру настою фіалки 3-х кольорової або фіалки польової на ванну води при алергії шкіри.
Лікування алергічного нейродерміту
     Витопити на сковороді 500 грам свинячого внутрішнього жиру на малому вогні, процідити в фарфоровий посуд і змішати до однорідної маси з 250 грамами очищеної сірки. Потім помитись дитячим милом, розтертись махровим рушником, щоб тіло було ярко-розвого кольору і нанести суміш на хворі місця при алергічному нейродерміту. Процедури робити до повного видужування.
Лікування харчової алергії
     Зварити накруто яйце, почистити його від шкаралупи і плівки. Шкаралупу підсушити на тарілці при кімнатній температурі декілька годин. Ввечері шкаралупу потовкти на порошок. Взяти в ложку. Почистити лимон від шкірки, відрізати кусочок і витиснути сік в ложку із шкаралупою. Добре перемішати і з’їсти.
Лікування алергії на щоках у дітей
     9 листків барвінка синього покласти на чисту сковорідку, додати 1 столову ложку топленого масла і піджарити на малому вогні, як жарку з цибулі. Листки вибрати, а масло злити в посудину і тримати в холодильнику. Коли масло загусне застосовувати його як мазь.

1 коментар:

  1. Спасибо за ваш сайт. Так как у моего брата аллергия ваши советы помогли. Теперь не обязательно пить таблетки не понятно из чего сделаны.

    ВідповістиВидалити