28 лютого 2012 р.

Алкогольне оп'яніння та похмілля. Як з ними боротися

Щоб не оп’яніти при вживанні спиртного народна медицина рекомендує:
     Метод №1: Перед застіллям випити 1 столову ложку рослинної олії або випити сире яйце.
     Метод №2: Непити ніякої рідини, так як вона посилює розчинення алкоголю в крові.
     Метод №3: Закушувати алкоголь вареною картоплею.
     Метод №4: Запивати горілку молоком.
     Метод №5: Перед застіллям випити міцного чаю з м’ятою або кави з молоком. Після застілля це повторити. Легке опяніння легко проходить.
     Метод №6: Перед тим як вживати вино, необхідно випити відвар полину. Це допоможе уникнути похмілля. До 1.5 літри води додати 1 чайну ложечку подрібненого полину, суміш зварити і настояти 10 хв. Пити по 2 чайні ложечки за 30 хв. до вживання їжі.
Для того, щоб вивести людину із стану алкогольного опяніння необхідно:
     Спосіб №1: Щоб витверезити пяного треба в один стакан холодної води накапати 5-6 крапель нашатирного спирту і дати пяному випити.
     Спосіб №2: При отруєнні алкоголем, як протиотруйне, вживати дуже міцний гарячий чай з молоком.
     Спосіб №3: Ополоснути малий широкий бокал олією, покласти 1 яєчний жовток, 1-2 чайні ложечки томатного соусу, трішки молотого чорного і червоного перцю, 10-20 крапель горілки і невелику кількість лимонного соку. Все добре розмішати і випити.
     Спосіб №4: 10 грам коньяку, 10 грам настойки із звіробою, 1 яєчний жовток, 20 грам томатного і 5 крапель лимонного соку, трішки солі й перцю. Суміш перемішати і випити.
     Спосіб №5: Пацієнту в стані важкого сп’яніння дають по 6 чайних ложечок меду з інтервалом 20 хв. 6 разів, усього 36 чайних ложечок меду протягом 1 год. 40 хв. Після такої процедури пацієнти звичайно сплять по 10 годин, оскільки мед володіє заспокійливою властивістю. Мед – це один з найкращих і безпечних снодійливих засобів. Наступного ранку знову дають по 6 чайних ложечок меду 3 дози з інтервалом 20 хв. Потім дають зїсти 1 варене яйце, а через 10 хв. знову дають 6 чайних ложечок меду.
     Спосіб №6: 10 грам коньяку, 1 яєчний жовток, 20 грам томатного пюре, 5-10 грам соняшникової олії, трішки солі з червоним та чорним перцем. Перемішати цю суміш і додати до неї не повну чайну ложечку гострого хрону з оцтом.
     Спосіб №7: Почистити шлунок випивши розчин соди (1 столова ложка соди на 1 літру кип’яченої води).
     Спосіб №8: Для виведення продуктів розпаду алкоголю з організму випити відвар. Необхідно взяти 4 столові ложки потертих плодів шипшини, 1 столова ложка звіробою, 2 столові ложки пустинника та 3 столові ложки меду. Все це зварити і випити.
     Спосіб №9: При алкогольному отруєнню необхідно взяти 250 грам шпинату без коріння, засипати його в посудину і додати 1 столову ложку свіжої крові свині, довести суміш до кипіння. Коли все звариться посолити до смаку. Випити за 1 раз перед їжею.
     Спосіб №10: Випити кави з сіллю, щоб виблювати алкоголь з шлунку.
Боротися із похміллям рекомендується наступним чином:
     Метод №1: Випити 20 крапель м’ятного спирту (настій м’яти на спирті) на 1 стакан холодної води. Полегшення наступить негайно.
     Метод №2: Якщо після вживання алкоголю мучить спрага, то необхідно випити холодної мінеральної води з соком лимона і 1 столовою ложкою меду.
     Метод №3: Якщо зранку болить голова від випивки, необхідно на 5 хв. Прикласти до голови холодний компрес (лід в целофановому кульку).
     Метод №4: На похмілля взяти 125 грам меду, розділити його на 2 частини. Першу частину випити одразу, а іншу через 30 хв.
     Метод №5: Від похмільного синдрому взяти 1 пляшку пива, відкрити її і поставити в холодильник. Якщо звечора перепились, то треба вночі встати і випити це пиво. Ранком не буде похмілля.

3 коментарі:

  1. Очень понравился совет лечения похмелья бутылкой пива.Как говорится клин клином вышибается.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже хороші рецепти, сам так лікуюсь коли голова болить і коли за стіл сідаю , а от про пляшку пива, відкрити її і поставити в холодильник ще не чув, треба при нагоді спробувати))))

    ВідповістиВидалити
  3. ахха, про пиво- жестяк! муж так лечится.

    ВідповістиВидалити