28 лютого 2012 р.

Методи лікування алкоголізму

Лікування полином та чебрецем
     Одну частина полину і чотири частини чебрецю (1:4) подрібнити, змішати і заварити (1 чайна ложка суміші на 1 стакан окропу). Настояти 10 хв. і процідити. Пити по одній столовій ложці перед їжею. Курс лікування 2-3 місяці.
Лікування копитняком
     Рецепт №1: На 1 стакан окропу взяти половину чайної ложки подрібненого кореня копитняка. Варити суміш 1 хв, а потім її процідити. Коли охолоне взяти 1 столову ложку відвару і влити в 1 стакан горілки. Цей засіб спричинює блювання. Часто змушує п'яниць відвертатись від спиртного. Корінь копитняка заготовляють навесні. Він схожий на мати й мачуху. Тільки в копитняка обидві сторони зелені і круглі, а в мати-й-мачухи спідня сторона пухкенька. Стовбура в нього немає, а росте по 4-5 листків вкупі.

     Рецепт №2: 1 столову ложку трави залити 200 грамами горілки і настояти 2-3 дні. Пити настоянку 2 рази на день. Процедуру проводити 2-3 дні поки при виді горілки не почне тягнути на блювання.

     Рецепт №3: 1 столову ложку подрібненого кореня копитняку залити 1 столовою ложкою води, кип’ятити на малому вогні 10-15 хв. Посудину добре огорнути теплим рушником і настоювати 30 хв., після чого суміш процідити. Хворому дати випити 1 столову ложку відвару влиту в 1 стакан горілки. Суміш викликає сильну блювання. Рослина отруйна, тому потрібно точно дотримуватися дози.
Лікування березовими дровами та цукром
     Сухі березові дрова посипати добре цукром і підпалити. Коли вони розгоряться, вогонь погасити. Дим, який утвориться під час згорання дров, повинен вдихати алкоголік. Потім він повинен випити 1 стакан горілки. Після такого лікування більшість алкоголіків зовсім перестають пити, повністю зникає потреба в цьому.
Лікування медом та томатним соком

     Безпосередньо перед сніданком дати 4 чайні ложки меду і 1 стакан томатного соку та шматочок м'яса, а потім сніданок. На десерт дати ще 4 чайні ложки меду. Після цього пацієнту запропонувати спиртне. Як правило, всі пацієнти відмовляються і більше не п'ють спиртного.
Лікування клопами лісними зеленими
     Зловити декілька клопів лісних зелених, які водяться в малині і мають різкий неприємний запах, настояти їх на 2 тижні в горілці. Дати випити алкоголіку, але йому про це не говорити. Після цієї процедури у нього виникне відраза до алкоголю.
Лікування любистком
     Пити 1 стакан горілки настояної 2 тижні на 1 короні та 2 листках лавра любистку. Через 2 години почнеться блювання, після чого в алкоголіка більше не виникає бажання вживати алкоголь.
Лікування вівсом та квітами календули
     Рецепт №1: Взяти 4 стакани в лушпайках вівса, залити їх 8 стаканами води та довести до кипіння, кип'ятити на малому вогні 30 хв. Потім швидко зняти з вогню і додати 50 гр. квітів календули (ноготка). Рідину добре закутати, настояти, процідити. Пити по 1 стаканові 3 рази на день до їжі.
     Рецепт №2: В 3-х літрову каструлю насипати половину вівса та залити холодною водою. Суміш довести до кипіння та варити 30 хв. Гарячий відвар злити і додати 100 грам квітів календули (ноготків), настояти 12 годин. Відцідити і пити по 200 грам 3 рази на день до їжі.
Лікування баранячим «горохом»
     Взяти баранячий горох (нут), настояти його і випити 1 стакан. Після 2-3 прийомів виникне відраза до горілки.
Лікування шипшиною, глодом та чорницею
     1 стакан шипшини, 1 стакан глоду та один стакан чорниці. Це все має бути сухим. Суміш необхідно зварити, посолити та давати пити алкоголіку. Через деякий час бажання вживати алкоголь зникає.
Лікування содою, яйцем, махоркою та горілкою
     В стакан розбити 1 яйце, до нього додати одну столову ложку соди, все перемішати. До цього додати 1 столову ложку махорки і знову перемішати. Долити стакан горілкою і дати випити алкоголіку на голодний шлунок і щоб нічим не закушував Після цього не їсти 1-2 години. Буде тошнота або й блювання. Якщо людина почала пити недавно. То досить однієї процедури, а якщо давно – три.
Лікування чебрецем
     Рецепт №1: 35 грам трави чебрецю залити 0.5 літри води, прокипятити 15 хв., віджати, процідити, долити води до початкового обєму. Випити 150-200 грам відвару, а потім понюхати горілку, полокати нею рот і гортань до виникнення тошноти.
     Рецепт №2: 1 столову ложку трави залити 200 грамами кип’ятку і настояти в термосі 1 годину. Пити як чай 3 рази на день в будь-який час. Якщо дуже хочеться горілки необхідно випити 150 грам кип’ятку + 50 грам настоянки чебрецю + 1 чайну ложечку меду.
Лікування мятою (настойкою)
     Через 3-4 години після сніданку пити по 20-30 крапель настойки м’яти. Після чого полоскати горло і випити кілька ковтків горілки. Після 15-20 разів виникає неприязнь до горілки.
Лікування кислими яблуками
      Щоденне вживання кислих яблук спричиняє відразу до горілки.
Лікування любистком (коренем), лавровим листом і горілкою
     Подрібнити 40 грам кореня любистку, додати 3 лаврові листки і залити 1 літрою горілки. Хай постоїть ніч, а ранком зварити в посудині під кришкою на малому вогні. Настояти і процідити. Наще випити 50 грам навару +50 грам горілки. Через 30 хв. поснідати. Так робити щоденно поки не виникне відраза до горілки і блювання.
Лікування звіробоєм

     Екстракт звіробою допомагаю при лікуванні від алкоголізму. Заварювати звіробій та пити як чай до тих пір, поки не виникне відраза до горілки.
Лікування шавлією (коренем)
     Ефективним у подоланні залежності від алкоголю є екстракт з висушених коренів шавлії.
Лікування вином, горіхом (зеленою шкіркою) та копитняком європейським (листя)

     Змішати 10 грам сухих подрібнених листків копитняку і 20 грам шкірки плодів грецького горіха (1:2) і залити 1 літрою сухого виноградного вина. Суміш настояти 30 хв. Пити по 30 грам 3 рази на день за 30 хв. до їжі. Через місяць лікування потрібно випити 4 літри такого вина і залежність від алкоголю повинна зникнути.
6 рецептів Неоніли Русецької:
     1 - Мікроскопічна добавка до їжі або напою гриба гнойовика чорнильного;
     2 - 4 столові ложки золототисячника залити 1 стаканом окропу. Пити по 1 столовій ложці;
     3 - 5 грам подрібненого копитняку залити 1 стаканом окропу і 100 гр. горілки. Пити по 1-й столовій ложці 3 рази на день напротязі 5 днів;
     4 - Настій півонії вузьколистої пити по 1 столовій ложці 3 рази на день;
     5 - Звичайно заварити плазун (баранець) і ввечері на порожній шлунок випити його 100 гр., але перед цим 4 дні не пити спиртного . Через 15 хв. понюхати горілку. Через деякий час виникає блювання, яке може повторюватись декілька разів. Після 2-3 днів лікування повторити процедуру. Повна відраза до горілки виникає за тиждень;
     6 - Корінь любистку і 6 середніх лаврових листків настоювати в 0.5 літра горілки 2 тижні в темному місці. Випити цього настою стакан. Настає відраза до оковитої, очищується шлунок і кишковий тракт.

7 коментарів:

  1. На рахунок клопів,хороша порада буду з тестьом екперементувати.

    ВідповістиВидалити
  2. Допомагає, але треба підходити комплексно, бо вельми противно

    ВідповістиВидалити
  3. Цiкава стаття. Маю декiлька кандидатур для тестування цих способiв. Якщо допоможе буду вам вдячний

    ВідповістиВидалити
  4. Оччень хорошые методы ликования

    ВідповістиВидалити
  5. хороший спосіб лікування

    ВідповістиВидалити
  6. Всім, всім, всім!!! Звертаю Вашу увагу на, так званий, Всукраїнський спеціалізований консультаційний центр, де зібралась кучка шарлатанів від медицини і видурюють з доведених до відчаю людей гроші. Вони обіцяють позбавити від алкогольної залежності з 100% гарантією на 7-8 років. Для лікування застосовують біодобавки за цінами на порядки вищими ніж вони коштують, по принципу - не допоможе але й не зашкодить. Качати гроші починають з відносно невеликих сум, а потім добавляють ще інші біодобавки. Так з нас пенсіонерів викачали порядка 11000 гривень, а ефекту ніякого. Ми і син повірили в лікування, адже нас запевнили, що виникне стійка відраза до алкоголю. Протримався, приймаючи за призначеною схемою препарати, син півтора місяці, а зараз знову прикладається до оковитої. Ніяка відраза не сформувалась, син тримався на психологічному ефекті - вірі в ефективність лікування. В цьому, так званому центрі працюють лікувальний доктор сина Нагальцева Маргарита Миколаівна, та доктори, як вони себе іменують, Кравець Олена Сергіївна, Дяченко Сергій Миколайович, Хвалько Катерина Іванівна, Галина Сергіївна, не знаю прізвища, та інші. Вони займаються перепродажею біодобавок, які можна придбати через Інтернет за розумну ціну. Прошу всіх, хто прочитає цей коментар, розтарижувати його на всіх, доступних Вам сайтах, з тим щоб ніхто не повівся на обман. Зараз, скільки не намагався, на дзвінки вони не відповідають. Дасть бог, гроші, що вони викачали з таких як я, підуть їм не на користь а в зло.
    Анатолій.

    ВідповістиВидалити